Wil je vast weten: het kapsel dat iedereen staat volgens een hairstylist

Op naar de kapper of juist niet?

bob-kapper
Unsplash

Een rond gezicht, ovaal, lang, hartvorming: bij elke vorm past weer een ander kapsel, toch? Klopt. Maar volgens de hairstylist die het haar van een hoop celebrity's doet is een bob altijd goed.

Tip van Gigi Hadid's hairstylist

Goed om te weten: het is niet zomaar een kapper die met deze informatie komt. Het is de hairstylist van onder anderen Gigi Hadid en Zayn Malik. "In mijn ogen is de bob het meest tijdloze kapsel ooit. Niet alleen omdat het tien jaar geleden kon en nu ook, maar eveneens omdat het zowel een driejarige als een vrouw van 103 staat. Het is geschikt voor elke haartextuur en kan zo geknipt worden dat het bij iedere gezichtsvorm past," aldus Larry King tegen de Britse Glamour.

Logisch dus dat de boblijn al een aantal jaar op rij het meest geziene kapsel is, ook onder celebs. Denk bijvoorbeeld aan Margot Robbie en Vanessa Hudgens.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verschillende soorten bobs

Voor als je de bob een wat 'basic look' vindt zijn er verschillende oplossingen: eerder dit jaar signaleerden we bijvoorbeeld haartrends die een bob op sommige dagen of voor speciale gelegenheden iets leuker maakt: de wet look (haar helemaal naar achter kammen), opvallende haarclips of doekjes in, om of tussen je haar.

Ook kun je kijken naar de lengte van de bob. Er zijn korte bobs, maar ook boblijnen waarbij het haar nog best lang blijft. Dat is bijvoorbeeld een optie als je het spannend vindt om voor een compleet ander kapsel wil gaan en liever eerst een tussenstap neemt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten