Wil je vast weten: het kapsel dat iedereen staat volgens een hairstylist

Op naar de kapper of juist niet?

image
Unsplash

Een rond gezicht, ovaal, lang, hartvorming: bij elke vorm past weer een ander kapsel, toch? Klopt. Maar volgens een hairstylist is er één kapsel dat iederéén staat en dat lijkt ons zeer nuttige informatie. Lees mee.

Ook goed om te weten: het is niet zomaar een kapper die met deze informatie komt. Het is de hairstylist van onder anderen Gigi Hadid en Zayn Malik. "In mijn ogen is de bob het meest tijdloze kapsel ooit. Niet alleen omdat het tien jaar geleden kon en nu ook, maar eveneens omdat het zowel een driejarige als een vrouw van 103 staat. Het is geschikt voor elke haartextuur en kan zo geknipt worden dat het bij iedere gezichtsvorm past," aldus Larry King tegen de Britse Glamour.

Logisch dus dat de boblijn al een aantal jaar op rij het meest geziene kapsel is, ook onder celebs. Denk bijvoorbeeld aan Margot Robbie en Vanessa Hudgens.

View this post on Instagram

So fresh and so clean clean 😉

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Trends
Voor als je de bob een wat 'basic look' vindt: eerder dit jaar signaleerden we haartrends die een bob op sommige dagen of voor speciale gelegenheden iets leuker maakt: de wet look (haar helemaal naar achter kammen), opvallende haarclips of doekjes in, om of tussen je haar.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten