Lidl verkoopt spotgoedkope crème die lijkt op peperdure variant

Volgens beautygoeroes zou de ingrediëntenlijst nagenoeg hetzelfde zijn

Face, Skin, Nose, Head, Cheek, Chin, Forehead, Eyebrow, Beauty, Lip,
Jens Ingvarsson

Vorige zomer verkocht Lidl hun inmiddels veelbesproken skincare-lijn. Waarom veelbesproken? Omdat de ingrediënten van de skincare-collectie volgens kenners veel weg zouden hebben van veel (en dan bedoelen we véél) duurdere varianten.

Toen dat eenmaal bekend werd bij het grote publiek, waren de producten in no time uitverkocht. Daar speelt de budgetsupermarkt nu op in door de lijn nogmaals aan te bieden.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: zó vaak zou je eigenlijk echt je gezicht moeten wassen

Perzikhuidje
Het gaat om onderstaande Cien Cellulair beautylijn, bestaande uit een dag- en nachtcrème. De producten beloven het huidvernieuwingsproces te verbeteren, rimpels te voorkomen en je huid gehydrateerd en glowy te maken. En allemaal met SPF15.

Product, Skin care, Skin, Cream, Fluid,
Lidl
Product, Purple, Violet, Skin care, Cream, Material property, Fluid,
Lidl

Een luxe crème tegen een spotprijsje
What all the fuss about? Nou, de crèmes zouden bijna dezelfde bestanddelen hebben als de duurste crèmes ter wereld. Die crèmes kosten honderden euro's. Die van de Lidl kosten €3,99 per stuk. Tel uit je winst.

Koopje
Voor de mensen die vorige keren misgrepen; de crèmes liggen vanaf maandag 6 mei weer in de winkel. De giftset kost €7,99.

Grondig onderzoek
Om wat dieper in te gaan op de 'Lidl-versus-dure-creme' materie; Serena Verbon van Beautylab ging in juni 2018 op onderzoek uit om te achterhalen of Lidl-cremes echt zo identiek zijn aan de duurdere varianten.

Haar eindoordeel? "In mijn ogen kun je beter het potje van de Lidl aanschaffen. Deze is niet alleen bijna dertig keer zo goedkoop, ook beschermt deze crème je huid met een SPF, hydrateert je huid, voelt lekker verzorgend en voedend aan en zorgt – als we de leverancier van Myramaze® moeten geloven – voor het stimuleren en verbeteren van de celvernieuwing."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten