Droombaan: als fotograaf betaald mee op wereldreis

Inclusief dik salaris en vakantiedagen

droombaan-wereldreis
Unsplash

Ben je fotograaf en heb je minimaal vijf jaar ervaring? Ga dan even zitten, want hieronder volgt een vacature in de categorie droombaan der droombanen.

Een rijke Engelse familie (die anoniem wil blijven) zoekt een fotograaf die mee wil op wereldreis om - je raadt het al - de mooiste familiekiekjes te schieten.

Salaris
Mee op wereldreis, dat zou je vast ook voor niets doen, maar guess what: de baan is goed voor zo'n 88.000 euro per jaar. Of je dan ook nog een beetje vrije tijd hebt? Dat vraag je je vast totaal niet af, maar toch geeft de familie je naast het salaris en de gratis tripjes veertig vakantiedagen.

Let's go
Waar de reis naartoe gaat? Je gaat onder andere mee naar het Formule 1-circuit in Monaco, mee duiken op de Maldiven, skiën in de Alpen en carnavallen in Rio de Janeiro. Verder staan er reizen gepland in Europa, Amerika, Zuid-Amerika en Australië.

Alles wordt door de familie betaald (reiskosten, uitjes), zie het als een 'kosten en inwoning' constructie. Ook fijn: je hoeft niet continu mee te reizen en dus je familie en vrienden in Nederland lang te missen. Je kan worden ingevlogen. Soms voor enkele dagen, om dan weer naar huis terug te keren en vervolgens weer opgeroepen te worden voor een nieuw uitje.

Solliciteren
Dus, heb je vijf jaar ervaring als fotograaf en kun je vanaf februari beginnen? Go for it. Je start met een contract van twaalf maanden deze kan bij succes verlengd worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten