Droomstage: voor een website betaald de wereld over reizen

Van New York tot Peru

wereldreis-vacature
Unsplash

Spreek je een aardig woordje Duits? Ga dan even zitten, want hieronder volgt een vacature in de categorie droombaan der droombanen.

Zes maanden reizen! Inclusief salaris! Hotels testen! Reviews schrijven! De vacature in een notendop. Concreet: voor de reiswebsite Urlaubsguru, de Duitse variant van Holidaygugu zoekt iemand die tussen april en mei betaald op reis wil.

Vacature
Wat je voor 1800 euro per maand (je salaris) moet doen? "We zoeken iemand die een half jaar lang op reis gaat om de hotels, luchtvaartmaatschappijen en pakketreizen die Urlaubsguru aanbeveelt te testen, en die zijn of haar ervaringen met onze community wil delen”, aldus de oprichters van het bedrijf. “Laat ons zien welke steden het bezoeken waard zijn, en waar je de beste cafés, de mooiste nationale parken en de beste bezienswaardigheden vindt.”

Waar de reis precies naartoe gaat, is nog niet duidelijk. Wel ging de reisstagiaire van 2015 onder andere naar New York, Thailand, Peru en Los Angeles.

Solliciteren maar
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes ongeveer. Uit de brievenselectie worden de tien beste kandidaten gekozen die doorgaan naar de volgende ronde. Vervolgens blijven er drie over waar de organisatoren van de website hun keuze uit maken. Het is een vereiste dat je Duits kunt praten. Ook belangrijk om te weten: de vacature sluit 15 januari, je hebt dus nog wel even om er een motivatiebrief op je beste Duits uit te stampen.

Interesse?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten