Anouk komt met eerste kerstnummer

All I Want For Christmas... oh nee!

Komt All I Want For Christmas en Last Christmas je onderhand een beetje je neus uit? Anouk komt precies op tijd (nog net voor de diners beginnen) met een kerstnummer. Haar allereerste eigen kerstnummer welteverstaan.

Hetgeen ze erover zegt, maakt meteen nieuwsgierig: "Het is iets anders dan misschien het gemiddelde kerstnummer, het is ook nergens te verkrijgen, maar ik dacht gewoon leuk."

De track is dus (vooralsnog) nergens te koop of te streamen, het lied is alleen te horen op haar Instagram-account, waar ze de spanning flink opbouwt. Van praatje, naar praatje, naar praatje, naar start het nummer!

Merry Christmas
"Ik wil iedereen een fijne kerst wensen. Het is pas over een paar dagen, maar ik denk niet dat ik veel online ben de komende dagen."

Bad hair day
Ze gaat verder: "Nu ik het huis voor mezelf heb en nu m'n haar heel stom zit, wil ik m'm kerstnummer voor jullie zingen."

Et voila: zie hier Anouk voor een kerstboom met een microfoon in haar hand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst