Huh? Er is blijkbaar een link tussen Home Alone en Friends

Mind is blown

friends-home-alone-link
Still Friends

Bijna iedereen heeft zowel Home Alone als Friends gezien, maar hoe groot fan je ook bent van beide shows: de kans is klein dat deze link je was opgevallen. Alleen de écht oplettende kijker heeft de gelijkenis gespot.

Monica en Chandler
In seizoen tien besluiten Monica en Chandler te verhuizen naar een buitenwijk van New York, remember? Ze willen hun kinderen niet opvoeden in de drukte van de stad. Ze nemen Joey mee om het nieuwe huis te laten zien in ‘The One Where Chandler Gets Caught.'

Driemaal raden wie óók in dit huis (zeg maar gerust: giga mansion) heeft gewoond...

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Home Alone
Het huis dat Monica en Chandler op het oog hebben, is van Kevin McCallister uit Home Alone. Kevin wordt er per ongeluk achtergelaten terwijl de rest van zijn familie op vakantie gaat.

Foutje, bedankt
Het laatste seizoen van Friends werd in 2004 uitgezonden en de eerste Home Alone-film was veertien jaar eerder opgenomen. Hierdoor dachten de producers dat niemand de gelijkenis zou zien. Think again.

Kevin
Nu we het toch over Kevin hebben: de inmiddels 38-jarige acteur kroop nog een keer in de huid van Kevin McCallister en nam een spotje op voor Google Assistent. Nostalgie!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten