Regen of toch droog? De weersverwachting voor Oud en Nieuw is hier

Cruciale informatie, als je het ons vraagt

weersverwachting-oud-en-nieuw
Ian Schneider

Vanavond is het zover: Oud en Nieuw! Voor het geval je je afvraagt hoe warm je outfit moet zijn, of je door de regen naar dat feestje moet en of je onder ideale omstandigheden vuurwerk kunt afsteken; we hebben de weersverwachting tijdens de jaarwisseling voor je.

To rain or not to rain?
Om maar even af te trappen met héél goed nieuws: er wordt vanavond geen regen verwacht! Blijft je glittermake-up en het kapsel waar je twee uur werk aan hebt gehad dus helemaal goed zitten op de fiets. En er is waarschijnlijk weinig wind. Hoef je ook nog eens niet hard te trappen.

Missing it
Dan nu het slechte nieuws voor mensen die graag willen genieten van een grote vuurwerkshow: er is een grote kans op mist. De lucht is van zichzelf al mistig op Oudejaarsdag, maar het vuurwerk maakt dat nog iets erger. Doordat er weinig wind komt, blijven de kruitdampen in de lucht dicht bij de grond, waardoor de mist dikker wordt.

Warm of koud
De gemiddelde temperatuur is prima te doen. We kunnen een graad of 7 verwachten. De gevoelstemperatuur is hoger, vanwege het gebrek aan wind. Al met al een zachte Oud en Nieuw, dus.

Nieuwjaarsdag
Op de eerste dag van 2019 is het bewolkt en grijs en kan er nog wat mist hangen. Het is tussen de 6 tot 9 graden. In de ochtend kan het af en toe licht regenen. De regen begint in het noorden en trekt gedurende de dag naar het zuiden. In de namiddag en avond zal het weer opklaren.

Bron: Weeronline

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten