Boer zoekt Vrouw-boer Tom en zijn vriendin Marieke krijgen een baby

'We zijn hartstikke gelukkig'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het houdt maar niet op met de bekende daddy’s to be. Ditmaal zijn boer Tom (die we kennen uit Boer Zoekt Vrouw)en zijn vriendin Marieke de gelukkigen.

Papa Tom
Tulpenboer Tom wordt vader en daar vertelt hij over in RTL Boulevard: “Marieke is in blijde verwachting en we zijn hartstikke gelukkig. Het is heel erg leuk om te zien dat Marieke al een klein buikje krijgt. Ze heeft ook al wat lichte zwangerschapsperikeltjes,” aldus de 36-jarige boer.

Het geslacht van de baby blijft een verrassing. Niet alleen voor ons, maar ook voor de ouders.

Kinderkamer
Het stel is onlangs verhuisd naar het Friese Nieuwe Niedorp. Ze zijn hier al druk bezig met het inrichten van de kinderkamer en het kopen van allerlei spullen voor de kleine.

Liefde
Boer Tom en Marieke hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet op een evenement in Schagen. Volgens Tom was het liefde op het eerste gezicht: “We dachten gelijk: dit is het. Romantisch? Zeker! Met haar ben ik gewoon Tom, niet boer Tom. Kijk ik nu in de spiegel dan zie ik een gelukkige, zelfverzekerde man,” vertelt Tom eerder dit jaar aan Beau Monde.

Boer zoekt Vrouw
Tom deed in 2014 mee aan Boer zoekt Vrouw. Uit de 1.808 brieven koos hij uiteindelijk voor de Friese Rimke. De relatie liep na een tijdje stuk.

KRO-NCRV Boer zoekt Vrouw
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten