Het Geluid van Qmusic begint weer bijna mét nieuw spelelement

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is weer bijna tijd voor het populairste radiospel van Qmusic: het raden van Het Geluid. De prijs: een groot geldbedrag. Vanaf 2 januari mogen we weer pogingen doen om te achterhalen welk geluid uit het dagelijks leven de radio-dj’s afspelen. Qmusic introduceert nu een nieuw element, waardoor je nog meer geld kunt verdienen.

Super Ronde
De radioshow liet vanochtend weten dat er in de nieuwe versie van Het Geluid een Super Ronde komt. Als iemand Het Geluid raadt in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga, krijgt de winnaar sowieso €100.000.

Ging slapen met een doezoe
Het spel start – zoals altijd – met een startbedrag van €10.000. Iedere keer wanneer iemand het verkeerde antwoord geeft in het radioprogramma, dan komt daar honderd euro bij. Wordt het antwoord in de Super Ronde geraden, dan krijgt de gelukkige een ton, ongeacht het bedrag dat op dat moment staat voor Het Geluid.

Winnaar
Één van de vorige winnaars die Het Geluid goed heeft geraden, is Tina uit Tollebeek. De 26-jarige won afgelopen oktober €58.100. Het goede antwoord was het geluid van het ronde opzetstuk met gaatjes dat op een gieter gezet wordt. Tina kon haar geluk niet op: “Dit is geen grapje hè? Ik kan het echt niet geloven!”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten