Boer Marc wordt bijna vader (zou hij weer naar Nederland verhuizen?)

Vriendin Merel geeft een update over hun toekomstplannen

boer-zoekt-vrouw
Boer Zoekt Vrouw

Voor iedereen die boer Marc wel kon waarderen tijdens Boer Zoekt Vrouw 2017: hij wordt bijna vader. Benieuwd naar de status?

Zo ben je al even single en zo ben je de populairste boer van Nederland. Het overkwam boer Marc voor, tijdens en na zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Voor omdat hij de meeste brieven ooit kreeg (829, maar liefst), tijdens werden hij en Annekim hondsdol verliefd, zo leek, maar helaas was hun relatie van korte duur. Daarna maakten brieven plaats voor Facebook-berichten, waar de Rotterdamse Merel uitsprong.

Zwangerschap
De twee zijn nu bijna een jaar samen, Merel is zelfs al in verwachting, maar pendelt nog wel tussen Zambia en Rotterdam. De vraag is: waar gaan ze wonen als de baby er straks is? "Niets staat nog vast," zegt Merel (31) tegen Lindanieuws.

De bevalling gaat in Nederland plaatsvinden, dus boer Marc is net in het land; Merel is over een paar wekend uitgerekend. De 39-jarige tilapiakweker heeft door de afstand niet alles mee gekregen van de zwangerschap, maar daar ziet Merel het positieve van in. "Het is natuurlijk anders dan wanneer je samenwoont, maar misschien was die afstand soms ook wel goed, met al die rondvliegende hormonen in huis, haha."

Toekomstplannen
Het plan voor de toekomst ligt verder nog open. "Of we in de toekomst in Nederland, Zambia of ergens anders werken, weten we niet. We sluiten nog niets uit. Ik zou best in Afrika willen wonen, maar mijn zoontje heeft ook een lieve papa en die woont in Nederland."

Merel heeft inderdaad al een zoontje uit een eerdere relatie, voor Marc wordt het zijn eerste kindje. "Marc is ontzettend lief en zorgzaam. Dat is hij ook al voor mijn zoontje, dus ik denk echt dat hij een fantastisch lieve papa zal zijn," aldus Merel eveneens tegen Lindanieuws.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten