Het einde van Netflix-film Bird Box uitgelegd

Nieuw discussie-materiaal voor Bird Box-aanhangers

bird-box-netflix
Netflix

De horrorfilm Bird Box breekt op de valreep van 2018 nog even alle records op Netflix. In een week tijd werd de film met Sandra Bullock in de hoofdrol al door meer dan 45 miljoen accounts bekeken, verklapt de streamingdienst.

En da's niet het record van afgelopen jaar, da's overall een record. Volgens Netflix keken er niet eerder zoveel mensen naar een ‘original’ (een eigen productie, voor de leken onder ons) in de eerste week na de release.

Insta-memes
Ook het beeld van Sandra Bullock met een blinddoek om domineert je Instagram-feed: memes, memes everywhere.

Bird-watte?
Voor wie de afgelopen tijd social media en Netflix achterwege heeft gelaten, het verhaal in het kort: in het post apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor wezens die hun slachtoffers tot zelfmoord drijven zodra ze worden gezien. Oftewel: de enige manier om je te beschermen is door geblinddoekt door het leven te gaan.

Het einde
Bird Box wordt door kijkers geprezen vanwege het spannende plot, maar de grootste reden van de Bird Box-overload, is het raadselachtige, of beter gezegd: 'Lost'-achtige einde.

Op het YouTube-kanaal van Looper staat nu een video waarin ze een poging doen het einde van de film uit te leggen. Perfect discussie-materiaal voor Bird Box-aanhangers en alleen een must see als je de film al gezien hebt, gezien het aantal spoilers.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten