Tip: deze panty bleef heel na een aanrijding met een auto

'Ik kwam er (letterlijk) zonder kleerscheuren vanaf'

tip-panty-hema-bleef-heel-na-ongeluk
Gardiner Anderson/Bauer-GriffinGetty Images

We kennen allemaal die review van de eyeliner van Kat Von D die perfect bleef zitten na een auto-ongeluk. Nou, ik heb een soortgelijke ervaring met een panty. Oké, mijn verhaal is een stuk minder heftig dan het-meisje-dat-in-het-ziekenhuis-lag-met-een-nek-brace verhaal. Maar toch, deze panty-tip wil ik jullie niet onthouden.

Het kruispunt
Ik stapte een tijdje geleden in het donker en in de regen op de fiets. Ik fietste door een groen stoplicht, toen ik opeens aan mijn rechterkant een auto aan zag komen. In films zeggen ze toch altijd dat de tijd op zulke momenten heel traag voorbij kruipt? Nou, ik zag die auto dus in slow motion op me afkomen en dacht ‘ja, het is zo ver. Ik word aangereden.'

No worries
De auto onderschepte me inderdaad van de zijkant. Ik en mijn fiets vielen op straat. Voor het geval je je zorgen maakt (lief hoor, maar) dat hoeft niet. Wonder boven wonder kwam ik er zonder al te veel kleerscheuren vanaf. Letterlijk.

Piekfijn in orde
Ik had een jurkje, twee panty’s over elkaar (want hé, het is winter) en een dikke jas aan. En je raadt het al: mijn panty's waren gewoon heel. Er was (buiten de modder die ik eraf heb gewassen) geen scheurtje, gaatje of ladder te bekennen.

Terwijl mijn benen zelf wél vol zaten met blauwe plekken, kleine bloeduitstortingen en schaafwondjes. En ik normaal gesproken al ladders in mijn panty's heb voordat ik 's ochtends de deur uitga.

Echt Hema
Voor het geval je benieuwd bent welke panty ik dan droeg; het gaat om de zwarte matte-mousse 20 denier panty’s van Hema.

Of de panty’s die ik aanhad gewoon zo goed zijn of het (écht) een geluk bij een ongeluk was, kan ik je niet vertellen. Maar hé, voor 6 euro zijn ze het proberen best waard, toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten