Alles wat we weten over seizoen twee van Netflix-thriller You

'Coming soon'

you-serie-netflix-seizoen-twee
YOU still

Waarschijnlijk heb jij de serie You binnen een dag of twee gebingewatched (je bent zeker niet de enige). We snappen helemaal dat je nu al vol spanning wacht op het tweede seizoen, dat er sowieso komt. We zetten op een rij wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen. Heb je het eerste seizoen nog niet afgekeken? Let op, spoilers!

Seizoen twee
Het eerste seizoen is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Het tweede deel is gebaseerd op het vervolgboek ‘Hidden Bodies’ van dezelfde schrijver. Hierin zal Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) weer centraal staan.

Productie
De cast is inmiddels al begonnen met de productie van het tweede seizoen. Het officiële Twitter-account plaatst een foto van de zogeheten table readings. Hierbij lezen de cast en regisseurs het hele script door. We zien Penn Badgley, Ambyr Childers en de nieuwe aanwinst Victoria Pedretti op de foto.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Candace
Seizoen 1 eindigt met een enorme cliffhanger. Candace (de ex-vriendin van Joe) komt de boekenwinkel binnen om haar 'unfinished business' met hem te bespreken. We zullen in het nieuwe seizoen dus vast meer van haar en haar verleden met Joe te weten komen.

Hollywood
In het tweede seizoen verhuist Joe naar Hollywood, Los Angeles, om daar de liefde van zijn leven te vinden. We gokken er daarom op dat de cast voor het grootste deel uit nieuwe personen bestaat.

Losse eindjes
De schrijver van You vertelt wat we kunnen verwachten, schrijft Netflix Nederland: “Een groot deel van het verhaal zijn de losse eindjes uit het verleden van Joe. Ze kunnen hem op ieder moment achterhalen,” aldus schrijver Sera Gamble. “Dat geldt ook voor alle gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Er is nog veel meer te vertellen en te ontdekken over de jeugdjaren van Joe. Dat zijn dingen die we in het tweede seizoen zullen belichten.”

De gevolgen voor Dr. Nicky
Dr. Nicky is opgepakt voor de moord op Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en zit momenteel in de gevangenis. De schrijvers vertellen over zijn terugkeer: “Hij zit in de gevangenis en vecht voor zijn onschuld. Het is te vroeg om te zeggen of Dr. Nicky terug zal keren, maar we praten veel over dit personage. We willen zijn verhaal graag blijven vertellen.”

Netflix
Seizoen 1 werd eerst uitgezonden door het Amerikaanse tv-netwerk Lifetime, voordat het op Netflix verscheen. Het tweede seizoen van You wél officieel van de streamingdienst. Netflix heeft hiervoor alle rechten.

De productie van seizoen twee is dus al begonnen. We weten ook dat de nieuwe afleveringen in 2019 te zien zijn bij Netflix. Welke datum dit precies is, is nog onbekend. Op de Instagram-pagina van You staat er over seizoen twee: ‘coming soon’. Wij kunnen nu al niet meer wachten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten