Voor de fijnproevers: Febo komt met een culinaire frikandel

Vette hap én culinair hoogstandje

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geniet je van een culinair hoogstandje maar ben je ook niet vies van een vette hap? Dan is deze voor jou: Febo en Restaurant Taiko werken samen aan een ‘culinaire en ambachtelijke’ snack. Het gaat om een langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel 1 cubes.

Febo

Pop-up Febo muur
Het nieuwe gerecht is speciaal voor de Hotelnacht 2019 bedacht. In de nacht van 19 op 20 januari openen tientallen hotels in Amsterdam hun deuren. Één van die hotels is het Conservatorium hotel, waar Restaurant Taiko bij hoort. De frikandel is te verkrijgen in de Tunes Bar, waar een pop-up Febo muur staat.

Burger
Je kunt niet alleen een culinaire frikandel uit de muur halen. Febo en Taiko voegden ook een nieuwe burger toe aan het menu: de wagyu burger met radicchio en echte Febo-grillsaus op een vers sesambroodje.

Ook verkrijgbaar
Mocht je de nacht van 19 op 20 januari iets anders gepland hebben; niet getreurd. De limited edition langoustine frikandel is het weekend van 11 tot en met 13 januari te krijgen in de Febo op het Stadionplein in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten