Rapper Ginger uit The Voice of Holland tekent platencontract

'Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waargemaakt'

ginger-the-voice-of-holland-platencontract-mr-probz
YouTube

Als je The Voice of Holland kijkt, heb je vast de kandidaat Ginger opgemerkt. Hij deed niet mee aan de talentenjacht om te zingen, maar om zijn eigen teksten te rappen. Hij kwam door The Blind Auditions en was afgelopen vrijdag te zien tijdens The Battles. Hier moest hij het programma verlaten.

Maar je weet wat ze zeggen: waar een deur dichtgaat, gaat een raam open. Zo ook voor rapper Ginger, die nu een platencontract heeft getekend bij internationaal bekende artiest Mr. Probz.

Papa
De Nederlandse zanger (vooral bekend van de hit Waves) bood Ginger een plek aan bij zijn platenlabel Left Lance Records. De muzikant werd meteen aan het werk gezet. Zijn eerste single Papa komt aanstaande vrijdag al uit.

Droom waargemaakt
Ginger deelt het nieuws op zijn Instagram-pagina. “Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waargemaakt. Een platencontract getekend bij één van Nederlands grootste artiesten die we hebben. Maar vooral een homie, grote broer en inspirator,” vertelt de rapper. Hij richt zich tot Mr. Probz: “Thanks bro voor deze kans. Ik voel me vereerd en thuis bij de @leftlanerecordings fam.”

Blind Audition
Ginger maakte voor The Blind Auditions van The Voice een eigen versie van het nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven) van Diggy Dex en JW Roy. Benieuwd naar zijn auditie? Je bekijkt ‘m hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten