Je kunt binnenkort gratis gezonde snacks eten in pop-up Bike Bar

Een welverdiende pauze tijdens je fietstocht

Januari is begonnen, de nieuwjaarsdagkater is voorbij en de goede voornemens zijn bedacht. Dat betekent dat het officieel tijd is om die goede voornemens uit te voeren.

Een kwart van de Nederlanders heeft ‘gezond eten’ bovenaan de lijst staan. Voor iedereen die gezonder wil eten (en zich dit jaar aan zijn/haar goede voornemens wil houden) heeft de bezorgservice Deliveroo iets bedacht: de Bike Bar.

Snackmuur
Bij de pop-up bar kun je op donderdag 10 januari in Amsterdam gezonde maaltijden uit de muur halen. En met ‘muur’ bedoelen we geen snacks als frikandellen en kroketten (ook lekker!), maar gerechten als poké bowls, salades, wraps en sapjes. De hele dag te bestellen, gratis en voor niks.

Pitstop
De Bike Bar heet voor niets ‘fiets bar’. De pop-up bar heeft een bike-in automatiek, wat betekent dat je met je fiets in de bar kunt parkeren om ter plekke (nog steeds zittend op je zadel) je gezonde snack te verorberen.

Waar en wanneer?
Je vindt de muur bij de Wiegbrug aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. ’s Ochtends kun je er terecht voor een ontbijt, van 12:00 tot 14:00 ligt er lunch in de muur en ’s avonds (tot 19:30) vind je een avondmaaltijd.

De merken die meedoen met de actie zijn Sushito, Poké Perfect, SLA, Bagel & Beans, Juice Brothers, Vleesch noch Visch en Stach.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten