Lana Condor doet boekje open over de TATBILB-sequel

Krijgt Noah competitie?

tatbilb-film-sequel-lana-condor-noah-centineo
TATBILB

Wij worden erg vrolijk van de film To All The Boys I’ve Loved Before, vooral van het leuke hoofd van Noah Centineo (geef maar toe, jij ook). Netflix heeft in december al bevestigd dat er een vervolg komt. Nu geeft Lana Condor een tipje van de sluier weg over de nieuwe film.

Hint
Volgens Lana komt er trouble in Noah-paradise. In een interview met Elle.com vertelt de 21-jarige actrice dat er een “major new love interest” komt voor Lara Jean.

Lana geeft geen details over haar potentiële nieuwe crush, maar Peter Kavinsky (Noah) moet wel hard zijn best gaan doen. “In de tweede film komt er een nieuw personage die Peter behoorlijk gaat uitdagen. Ze moeten voor mij vechten, wat natuurlijk geen ‘bad thing’ is,” aldus Lana.

John Ambrose
Wij gokken zo dat het nieuwe personage - waar Lana het over heeft - John Ambrose is. In het tweede boek P.S. I Still Love You van schrijver Jenny Han komt dit personage namelijk naar voren. Ook noemt Lana hem tijdens de bekendmaking van de tweede film:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volgens Lana is er nog niemand gecast voor de rol. “Ik weet wel dat we hard ons best doen om iemand te zoeken die perfect is en net zo charmant als Peter, wat best een opgave is,” aldus de actrice.

Cole Sprouse
Wij gokken (en hopen) dat John Ambrose wellicht gespeeld wordt door Cole Sprouse. Op de Facebook-pagina van acteur verscheen in oktober immers onderstaande afbeelding. Een foto van Cole, Lana en Noah met de tekst To All The Boys I’ve Loved Before 2. In de beschrijving bij de post staat de titel van het tweede boek van Jenny Han: PS. I Still Love You. En eerlijk is eerlijk, Cole is net zo charmant als Noah.

Cole Sprouse

Het verhaal
Ben je niet bekend met de hitfilm (hoe dan)? We vatten het kort voor je samen. De film vertelt het verhaal van Lara Jean, een meisje op de middelbare school dat moeite heeft haar gevoelens te uiteten. Een jongen vertellen dat ze iets voor hem voelt, durft ze al helemaal niet. Wel schrijft ze aan vijf van haar grootste crushes een liefdesbrief zonder die te versturen. Op een dag merkt ze dat iemand die brieven voor haar op de post heeft gedaan en alle jongens er dus tegelijkertijd achterkomen dat Lara verliefd is op hen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten