Vacature: de Efteling zoekt machinist voor de Stoomtrein

Kedeng kedeng, kedeng kedeng

efteling-vacature-attractiepark-stoomtrein
Efteling

Heb je altijd al in de Efteling willen werken en heb je een passie voor treinen? Dan is dit je kans. Het attractiepark zoekt een machinist voor de Stoomtrein die door het park rijdt.

Taken
Als machinist ben je verantwoordelijk voor het opstarten en controleren van de Stoomtrein voor het park geopend is. Je helpt de Efteling-gasten de trein in en uit en rijdt ze veilig door het park. Aan het einde van de dag ontkoppel je de wagon en onderhoud je de trein en de perrons.

Efteling

Let’s talk money
De baan is voor 20 tot 38 uur per week, verdeeld over vier of vijf dagen (waarvan minimaal één dag in het weekend). Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding ga je tussen de €1849,95 en €2167, 27 per maand verdienen. Dat klinkt niet verkeerd, toch?

Eisen
Je wordt natuurlijk niet zomaar machinist in de Efteling. Bij voorkeur heb je een opleiding Stoomwezen afgerond en heb je geen hoogtevrees of evenwichtsstoornissen. Daarnaast heb je ervaringen met gastencontact en spreek je Nederlands, Engels en Duits of Frans.

Is dit de perfecte baan voor jou? Je kunt meteen solliciteren.

Gezin
De baan biedt nog meer voordelen: familieleden mogen de Efteling gratis bezoeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten