De eerste single van rapper Ginger (van The Voice of Holland) is uit

Hij tekende een platencontract bij Mr. Probz

Afgelopen zaterdag maakte Ginger (die we kennen van The Voice of Holland) nog bekend dat hij een platencontract had getekend. Hij heeft niet stilgezeten na zijn vertrek bij The Voice, want hij brengt vandaag al zijn eerste single uit: Papa.

Benieuwd naar het nummer? Je kunt ‘m hier op Spotify beluisteren.

Blind Audition
Kijkers van The Voice of Holland herkennen de tekst misschien. De coupletten rapte Ginger al in zijn Blind Audition voor coaches Lil Kleine, Anouk, Waylon en Ali B. Toen gebruikte hij de refreinen van het bekende nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven) van Diggy Dex en JW Roy. Dit keer zingt Mirthe de refreinen. Niet van het lied Treur Niet, maar een (zo ver bekend) originele tekst.

Platencontract
Ginger zit bij het platenlabel Left Lance Records. Dat is het label van de Nederlandse artiest Mr. Probz, die vooral bekend is van zijn hit Waves. Op Instagram deelde Ginger recent het nieuws van zijn platencontract.

“Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waargemaakt. Een platencontract getekend bij één van Nederlands grootste artiesten die we hebben. Maar vooral een homie, grote broer en inspirator,” vertelt de rapper. Hij richt zich tot Mr. Probz: “Thanks bro voor deze kans. Ik voel me vereerd en thuis bij de @leftlanerecordings fam.”

The Voice
In The Voice of Holland kwam Ginger door de Blind Auditions. Mederappers Ali B en Lil Kleine draaiden allebei voor hem. Ginger koos voor Lil Kleine, die de kandidaat liet zingen tegen twee andere kandidaten tijdens The Battles. Hier moest Ginger de talentenjacht verlaten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten