Er komt een Videoland-special van Expeditie Robinson

Oftewel: twee (!) seizoenen Expeditie

expeditie-robinson-videoland-nieuw
Expeditie Robinson

Goed nieuws voor alle Expeditie-fans. Albert Verlinde vertelt een juicy nieuwtje over Expeditie Robinson in zijn nieuwe programma 6 Insinde.

Videoland
Volgens Albert Verlinde komen er aankomend seizoen twee seizoenen van Expeditie Robinson. Er is nog niet precies bekend hoe en wat, maar het idee is hetzelfde als Temptation Island. Daarvan werden afgelopen seizoen ook twee seizoenen gemaakt, één voor RTL en één special voor Videoland.

Het reguliere seizoen van Expeditie is zoals altijd te zien bij RTL 5 en daarnaast wil RTL nog een extra serie maken exclusief voor Videoland. Albert vertelt dat RTL het vorig jaar ook al graag wilde (toen Dennis Weening en Nicolette Kluijver het programma presenteerden), maar dat ze er toen simpelweg te laat mee waren.

Abonnees
Met de exclusieve series te maken voor Videoland probeert RTL de streamingdienst aantrekkelijker te maken. En dat blijkt te werken. Zo liet Videoland in november van afgelopen jaar aan Totaal TV weten dat het aantal abonnees in twaalf maanden tijd was verdubbeld.

Presentatoren
Voor Dennis Weening viel na zeven jaar het doek als presentator van Expeditie Robinson. Albert Verlinde speculeerde in de uitzending van 6 Inside vast over de eventuele opvolgers. Volgens Albert zijn Kaj Gorgels en John Williams in de running voor Expeditie-presentator.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten