NikkieTutorials deelt haar favoriete foundation (die slechts 13 euro kost)

Op zoek naar dezelfde perfecte dekking als de foundation-queen?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Je weet dat je moet opletten als make-up artists hun favorietenlijstje met de wereld delen. Dat moment is nu aangebroken: de Nederlandse Nikkie de Jager van Nikkietutorials deelt haar favoriete producten van 2018.

Je weet dat je éxtra moet opletten als er favoriete foundations worden genoemd. Want iedereen weet; het vinden van de perfecte foundation staat gelijk aan het vinden van de onverwoestbare panty. Onmogelijke taak. Denk je eindelijk de juiste kleur gevonden te hebben, kom je er thuis achter dat 'ie a. niet goed dekt en b. je er meer oranje dan egaal van wordt.

Kopen, kopen
Nikkie verklapt (scroll voor de foundationtip door naar minuut 3.51) dat haar favoriete foundation van afgelopen jaar er eentje is van €13. "Dit is een fantastische, betaalbaalbare, volledig dekkende droom."

Om even in Nikkie's termen te blijven: als je net als de 24-jarige visagiste verslaafd bent aan een flawless, full coverage face (wordt in vaktermen ook wel the beat genoemd) dan is dit ook jouw nieuwe favoriete foundation.

We hebben het over de Milani Conceal + Perfect 2 in 1 Foundation die ook in Nederland te koop is.

Product, Water, Beauty, Cosmetics, Liquid, Brown, Beige, Nail polish, Material property, Fluid,
Milani

It's a keeper
Nikkie gebruikt zelf de kleur Light. "De foundation blijft zitten als een huis. Als ik dit 's ochtends aanbreng en overdag af en toe met poeder bijwerk, zie ik er 's avonds nog steeds flawless uit," aldus de enthousiaste blondine.

Gaat lekker
Nog even over Nikkie's enthousiasme: dat heeft niet alleen te maken met het vinden van de holy grails in make-upland. Ze zit sinds een paar maanden een stuk lekkerder in haar vel omdat ze 23 kilo is afgevallen én ze maakte donderdag bekend een nieuwe vriend te hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten