Restaurant 5&33 serveert een menu vol gerechten met truffel

Truffelpasta tot friet met truffelmayonaise vind je hierSinds november is er een heus truffel-restaurant in Amsterdam. Het tijdelijke concept van chef Julius Jaspers is een schot in de roos, want zeg 'truffel' en alle hoofden schieten blij omhoog. Truffelmayonaise? Truffelrisotto? Truffelpizza? Truffel-alles? Kom maar door.

Julius Jaspers biedt zijn gerechten aan in samenwerking met Restaurant 5&33. De truffels komen uit de Italiaanse streek Umbrië en worden rijkelijk verwerkt in de gerechten, tot het dessert aan toe: een truffel-witte-chocolade-aardbeien-taartje.

Valentijnsdag

Het reguliere menu is €65, maar op Valentijnsdag is er een speciaal menu samengesteld voor €35. Jij en je valentijn krijgen dan onder andere taglierini (pasta) met een Parmezaans room en zwarte truffel voorgeschoteld. Bij het idee alleen al loopt bij ons het water in de mond.

Truffle Tuesday
Geen valentijn, geen probleem. Elke dinsdag kun je voorlopig aanschuiven voor een bordje truffel pasta en een glas prosecco. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor de beschikbaarheid op de dinsdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten