Seizoen twee van Netflix-serie You klinkt nu al best creepy

Er wordt ook al gesproken over seizoen drie

you-serie-netflix-thriller-seizoen
You

(Bijna) iedereen is in de ban van de Netflix-thriller You en kan niet wachten op seizoen twee, want ja: die komt er! Sterker nog, de productie van het nieuwe seizoen is al begonnen. We zetten eerder al alles op een rij wat we weten over het tweede seizoen, maar nu is er meer bekend.

Seizoen twee
We hadden al ontdekt dat Joe Goldberg (Penn Badgley) in het tweede seizoen zou verhuizen naar Hollywood, Los Angeles om daar (hoogst waarschijnlijk) de nieuwe liefde van zijn leven te vinden. Vanwege zijn verhuizing vermoeden we ook dat de cast voor het grootste deel bestaat uit nieuwe personen. Over nieuwe personen gesproken: volgens TVLine komt er een man genaamd Calvin op Joe's in seizoen twee.

Calvin
Volgens TVLine is Calvin de eigenzinnige manager van de supermarkt in Los Angeles, waar Joe vaak komt. Het is nog niet duidelijk wat de band tussen de Joe en Calvin precies is. Aanwijzingen in het vervolgboek Hidden Bodies van Caroline Kepnes suggereert dat de twee (net zoals boekwinkel collega's Ethan en Joe) vrienden zijn.

Boek
De verhaallijn van Calvin is in het boek toch iets anders. In Hidden Bodies werkt Calvin namelijk in een boekwinkel in Los Angeles, vlakbij Joe’s appartement. Er is wel een supermarkt in het verhaal, maar die wordt gerund door de ouders van de nieuwe liefde van Joe, genaamd Love.

Het einde van het eerste boek en seizoen één waren ook erg verschillend. Calvin mag dan het boek overleven, maar dat wil nog niet zeggen dat hij veilig is in de serie.

Seizoen drie
Hoewel het tweede seizoen nog in de maak is, wordt er al gesproken over een derde seizoen. Schrijver Sera Gamble laat weten (via Cosmopolitain UK) dat er een absoluut een derde seizoen kan komen.

“We hopen dat veel mensen gaan kijken naar de show zodat het weer verder kan gaan.” Er zijn ook al ideeën voor het derde seizoen volgens de schrijver: “Ik hou mijn vingers gekruist. Ik hoop dat we de kans krijgen om de show te blijven maken,” aldus Sera.

Netflix
Seizoen 1 werd eerst uitgezonden door het Amerikaanse tv-netwerk Lifetime, voordat het op Netflix verscheen. Het tweede seizoen van You wél officieel van de streamingdienst. Netflix heeft hiervoor alle rechten.

We weten ook dat de nieuwe afleveringen in 2019 te zien zijn bij Netflix. Welke datum dit precies is, is nog onbekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten