Boer Herman en vriendin Fleur gaan samenwonen in Frankrijk

Ze delen meteen wat foto's van hun pas gekochte huis

boer-zoekt-vrouw-fleur-herman-samenwonen
Boer Zoekt Vrouw

Boer Herman deed vorig seizoen mee aan Boer Zoekt Vrouw Internationaal en viel als een blok voor Fleur. Nu hebben de twee een huis gekocht in Frankrijk én al toekomstplannen gemaakt.

Huisje, boompje…
Boer Herman en zijn vriendin Fleur nemen de volgende stap: samenwonen. Er moet nog het een en ander gebeuren aan het huis, maar zodra het bewoonbaar is, verhuizen de twee. Volgens Herman zal dat verderop in het jaar zijn. Tot die tijd blijven ze nog op en neer reizen tussen Nederland en Frankrijk.

“Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders. Dit leuke huisje stond in het dorp te koop. Het is een boerderij geweest, maar er zit geen land meer bij. Wel staan er nog wat schuren omheen,” vertelt Herman aan KRO-NCRV.

Benieuwd naar de eerste foto's van de nieuwe love shed van de twee?

…Bed & breakfast
De 27-jarige boer heeft ook al plannen met het nieuwe huis: “We denken eraan om in een van de oude stalletjes een bed & breakfast op te zetten.” Fleur heeft afgelopen jaar haar diploma als docent geschiedenis behaald, maar omdat ze de Franse taal nog niet vloeiend spreekt, zal de B&B haar project worden. “Op die manier kunnen we snel sparen om meer te kunnen doen in en rondom het nieuwe huis,” aldus Herman.

Boer Herman blijft gewoon Boer Herman. Hij blijft op de boerderij van zijn ouder werken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten