Boer Marc is vader geworden van een zoontje

Beschuit met blauwe muisjes!

Beschuit met blauwe muisjes! De knapste deelnemer van Boer Zoekt Vrouw, Marc, is zondag 20 januari voor het eerst vader geworden.

Maak kennis met baby Vos Melle Jels.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Marc aan het woord
“Het is echt een gek gevoel. Je bent opslag verliefd en je weet dat je alles voor dat mannetje wil doen. En elke keer als je hem ziet, komt er soort drug vrij die je helemaal gelukkig maakt. Te gek! En niet goed te omschrijven," zegt Marc over het vaderschap tegen boerzoektvrouw.nl.

De drie namen zijn ontstaan uit een fijne compromis. “Merel vindt de naam Vos heel erg leuk, want haar zoontje uit een eerdere relatie draagt onder andere de naam Wolf. En ik vind Melle heel erg leuk en de naam Jels is uit de familie. Ik vind alle de namen leuk. Als ik wil kan ik hem Melle noemen. Maar tegenwoordig zijn de vrouwen de baas, dus zij mag beslissen hè, haha!"

Toekomst
Met vriendin Merel gaat het goed. Dan nu de prangende vraag: waar gaat het stel wonen; Nederland, Zambia?

Marc blijft in ieder geval nog twee maanden in Nederland, maar zodra Vos alle inentingen heeft, verplaatst het gezin zich naar Zambia en blijven ze op en neer reizen.

Nog even Zambia, want Marc staat op het punt een nieuwe kwekerij te starten in Oeganda.

Verhuizen
Als Vos ouder is, is het stel wel van plan zich te vestigen in Nederland. Als Vos vier is en hij naar school moet, denk ik dat ik naar Nederland terugkom, of zelfs eerder. Scholing is gewoon erg goed in Nederland. Ik probeer steeds meer m’n thuisbasis in Nederland te maken, maar toch moet ik voor m’n werk nog wel in het buitenland zijn. Misschien word ik wel melkveehouder in Nederland, hahaha! Iedereen wil altijd meteen weten wat de toekomst brengt, maar dat weet eigenlijk niemand, we kijken wel," aldus Marc eveneens tegen boerzoektvrouw.nl

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten