Het is officieel: Krezip komt weer bij elkaar voor Pinkpop

Na tien jaar is de Nederlandse band (eindelijk!) terug

Performance, Singing, Performing arts, Event, Singer, Performance art,
Greetsia TentGetty Images

Weet je nog, dat moment dat Krezip in 2009 haar laatste single Sweet Goodbyes (hoe toepasselijk) uitbracht? Inmiddels zijn we tien jaar verder (en we missen de band nog steeds). Goed nieuws voor fans: de Nederlandse band komt weer bij elkaar!

Jubileum
De band is herenigd voor twee concerten: de jubileumeditie van Pinkpop en op 26 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome begint aanstaande vrijdag om 11:00. Het optreden in juni (Pinkpop) is de eerste keer in tien jaar dat Krezip weer live te zien is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Roze klok
De geruchten rondom Krezips comeback gaan al een tijdje rond, maar gisteravond werd het nieuws bevestigd door de muzikanten zelf. Krezip plaatste dit weekend een klok op de website van de band, die aftelde tot afgelopen maandagavond 19:30 uur. De achtergrond van de pagina is knalroze. Fans waren er - terecht, zo blijkt nu - van overtuigd dat dit een verwijzing naar Pinkpop was.

krezip-terug-op-pinkpop
krezip.nl


Pinkpop
Dat Krezip juist Pinkpop kiest om weer op te treden is niet zo gek. De band begon in 1997, maar brak in 2000 door toen ze voor het eerst op Pinkpop stonden. Sindsdien zijn ze nog vier keer op het Limburgse festival verschenen. De bandleden vielen in voor headliners Amy Winehouse en Depeche Mode.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten