Dr. Martens lanceert nieuw model boots

Een limited edition die tijdelijk verkrijgbaar is

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als je aan dé schoen van deze winter denkt, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat Dr. Martens in je opkomt. Waar de 'kistjes' vroeger vooral door politieagenten, postbodes en fabrieksarbeiders werden gedragen, zijn ze nu niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld.

Het kost wat bloed, blaren en tranen om ze in te lopen, maar dan heb je ook wat. De boots passen werkelijk overal bij. Inmiddels kennen we de originele modellen wel. Daar heeft het schoenenmerk iets op bedacht: ze komen met een limited edition speciaal voor Chinees Nieuwjaar.

Nieuw model
Op 5 februari is het Chinees Nieuwjaar, een van de belangrijkste feestdagen van China. Dit jaar is 't het jaar van het Varken. Ter gelegenheid van die feestdag lanceert Dr. Martens een speciale uitvoering van hun 1460-boot.

De schoen is gemaakt van suède met aan de zijkant Happy New Year geëtst in Chinese symbolen. De stevige zool (waar het merk om bekend staat) is dit keer niet beige maar rood - een belangrijke kleur in de traditionele Chinese cultuur.

Footwear, Shoe, Boot, Work boots, Brown, Maroon, Steel-toe boot, Hiking boot, Durango boot, Suede,
Dr. Martens
Footwear, Shoe, Audio equipment, Electronics, Boot, Loudspeaker,
Dr. Martens
Shoe, Footwear, Sneakers, Plimsoll shoe, Leather, Athletic shoe, Suede, Walking shoe,
Dr. Martens
Footwear, Red, Shoe, Carmine, Boot, Leather,
Dr. Martens

De 1460-boot is afgewerkt met rode stiksels. Ze zijn zowel online als in de winkels verkrijgbaar voor €170.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten