Temptations Rosanna beschuldigt Alex van vreemdgaan

Detective Rosanna, tot uw dienst

Hair, Barechested, Hairstyle, Muscle, Arm, Long hair, Surfer hair, Human, Model, Stomach,
alexx.massInstagram

What happens on Temptation Island, stays on Temptation Island... Nah-ah. Natuurlijk niet! Alle drama gaat heerlijk mee in de koffer naar Nederland (lucky us).

Zo ook the drama tussen Rosanna en Alex. Op het eiland konden ze het (af en aan) goed met elkaar vinden (vergeet even de gigantische plantenbak die Rosanna in een verhit moment wilde duwen).

Maar nu is het over met de pret. Rosanna is gelukkig met Niels, Alex met Erin. Dat betekent alleen niet dat de twee elkaar de liefde gunnen.

Social media
Rosanna beweert op Instagram dat Alex vreemdgaat wanneer zijn vriendin Erin slaapt of niet thuis is. Alex zou pikante berichtjes en foto’s sturen via Snapchat en Instagram en willen afspreken voor seksdates. Rosanna heeft printscreens kunnen bemachtigen van de juicy gesprekken en plaatst deze op haar Instagram.

Text, Font, Screenshot, Icon, Emoticon,
@rosannavoorwaldInstagram
Text, Line, Font, Azure, Screenshot, Aqua, Number, Symbol,
@rosannavoorwaldInstagram
Text, Font, Line, Screenshot, Icon,
@rosannavoorwaldInstagram

Ontkenning
Hoe Alex daarop reageert? Hij ontkent alles en laat aan RTL Boulevard weten dat er niks van waar is: “Ik vind het heel vreemd dat Rosanna mij beschuldigt van vreemdgaan, aangezien zij dat zelf deed in Temptation Island. Er klopt niets van deze verhalen en ik ga dan ook aangifte doen tegen Rosanna.”

Boxen
Waarschijnlijk wordt de ruzie snel uitgepraat, of ja, in dit geval uitgevochten. Op 15 februari staat Alex tegenover Niels in de ring tijdens WFL Boxing Influencers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten