Lil' Kleine maakt een onverwachte carrièreswitch

Die zag je even niet aan komen

Red, Clothing, Fashion, Pink, Orange, Textile, Fashion design, Fashion model, T-shirt, Sleeve,
Marc de Groot

We hebben twee primeurs in ons maartnummer. Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse Glamour hebben we een man op onze cover staan. En wat voor een man.

Niet alleen de bekendste rapper van ons land, maar ook de tijdelijke gasthoofdredacteur van Glamour. Of hoe Lil' Kleine zijn tijdelijke nieuwe baan zelf liever noemt: 'eind-hoofdredacteur.' Twee dingen die we nog nooit eerder hebben gedaan.

Proud
Oftewel; we zijn megatrots. Gisteravond was onze hoofdredacteur Anke de Jong bij Shownieuws te zien om uit te leggen hoe dit idee tot stand is gekomen. Die video bekijk je hier.

Jorik en co
Voor dit nummer laat Jorik zich fotograferen in zijn favoriete merk, Louis Vuitton, spreekt hij ontwerper van de mannencollectie van LV, Virgil Abloh, showt hij zijn gevoelige kant in een groot interview ("Met mijn rebellie valt het best mee. Ik probeer een goed persoon te zijn"), is hij openhartig over zijn relatie met Jaimie Vaes, deelt hij jeugdfoto's en kiest hij twee vrienden voor de rubrieken 'What a Man' en 'Carrièrelessen.'

Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten