Jan Versteegh maakt geslacht van tweede kindje bekend

Dat doet hij via een lieve foto op Instagram

View this post on Instagram

🔥?

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Begin januari trapten Jan Versteegh en zijn co-host Albert Verlinde hun gloednieuwe show 6 Inside af bij SBS6, waarin ze actueel- en entertainmentnieuws bespreken. Presentator Jan had meteen een leuk nieuwtje om te delen: hij wordt voor de tweede keer vader. Het geslacht van de tweede spruit was nog niet bekend. Nu wel!

It's a....
“Ik denk dat ik iets weet wat jij nog niet weet. Weet jij wie er ook weer in verwachting is?” vroeg Jan in de uitzending aan Albert. “Mijn vrouw is zwanger,” luidde het antwoord. “Er komt een kleine Versteegh, we zijn de drie maanden gepasseerd,” vertelde de 33-jarige presentator waarbij hij een echo van hun tweede kindje liet zien.

Over het geslacht van de baby liet Jan toen nog niets los. Daar brengt hij nu verandering in: "Lulu krijgt een zusje," schrijft hij bij zijn nieuwste Instagramfoto inclusief echo en toeter van een buik van zijn vrouw Dieuwertje. Oftewel; Jan gaat het druk krijgen met al die oestrogenen om hem heen.

View this post on Instagram

Lulu krijgt een zusje! 👶

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Familie Versteegh
In 2017 trouwde Jan met zijn vrouw Dieuwertje en in oktober dat jaar kregen de twee hun eerste kind, Lulu Keesje. Van Dieuwertje is verder niet heel veel bekend, behalve een paar verliefde foto's van het gelukkige stel.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten