Dit is de grote winnaar van de Grammy's

Er werd dit jaar geschiedenis geschreven

grote-winnaars-grammys-2019
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Vannacht waren alle bekende Amerikaanse zangers en zangeressen te vinden in Los Angeles. Hier vond de 61e editie van de Grammy Awards plaats. Benieuwd wie de grote winnaars van dit jaar zijn? We zetten ze voor je op een rij.

Cardi B
Rapper Cardi B schreef vannacht geschiedenis. Zij is de eerste vrouwelijke rapper die een Grammy ontvangt voor een solo-album. Ze won met het album Invasion of Privacy. De 26-jarige nam haar man en collega-rapper Offset (met wie ze gaat scheiden) mee het podium op om de Grammy te accepteren. "Ik krijg geen lucht, schat," zegt Cardi B overweldigd.

Ariana Grande
Ook voor Ariana Grande was dit een avond om nooit te vergeten. De 25-jarige zangeres heeft haar eerste Grammy te pakken. Haar album Sweetener won de Grammy van het Best Pop Vocal Album.

Childish Gambino
De artiest die de meeste prijzen binnen harkte, is Childish Gambino. De Amerikaanse rapper won vier Grammy's, waaronder Record of the Year voor het nummer This is America. Hij was zelf niet aanwezig bij het evenement uit protest. Hij en andere artiesten (zoals Kendrick Lamar) zijn van mening dat de Grammy Awards niet genoeg waardering hebben voor hiphop en rap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten