Spring is coming: deze week wordt er lenteweer verwacht

Zeg maar dááág vorst, kou en regen

weersverwachting-deze-week-lente-weer
Graham Hunt

Ben je het gure winterweer - we noemen sneeuw, regen, kou - al zat? Dan hebben we een meevaller voor je. Deze week klaart het behoorlijk op. We kunnen zelfs al een voorproefje van de lente verwachten. Om het in Game of Thrones-taal te verwoorden: spring is coming!

Oh happy day
Met de komst van februari is het weer langer licht buiten. De zon schijnt feller en de temperaturen gaan omhoog. Halverwege deze week begint de pret: van woensdag tot en met zondag blijft het droog en breekt de zon door.

Let the sun shine
's Ochtends en 's middags blijven we de winterse kou nog wel voelen, maar 's middags is het een stuk warmer. De temperaturen zijn rond de 9 tot 11 graden. Voeg daar ook nog eens de schijnende zon aan toe en je hebt het eerste lenteweer van dit jaar te pakken.

Blijf nog even, aub
Hoelang het goede weer blijft, is niet bekend. Limburgse, Brabantse en andere fanatieke carnaval-vierders hopen vast en zeker dat we 2 tot en met 5 maart net zo'n weer kunnen verwachten.

Heb jij al een passende jas voor dit prachtige lente weer? Niet? Bekijk dan hieronder de leukste jassen voor onder de 100€

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten