Hoe gaat het nu met Ken en Lize van Temptation Island?

Trouble in paradise?

temptation-island
Temptation Island

Oprecht verliefd worden op Temptation Island en daar een langdurige relatie aan overhouden, als Ken en Lize niet het perfecte praktijkvoorbeeld waren, dan had niemand gelooft dat het ultieme guilty pleasure-programma niet enkel relaties om zeep helpt.

Still going strong
We zijn inmiddels twee jaar verder sinds het Jefferson-Lize-Ken-seizoen en laatstgenoemden zijn nog steeds samen, vertelt Lize in Goedele Liekens' programma 'Temptation Take Off.'

Wel kent de relatie ups and downs en bevindt het stel zich momenteel in een down, vandaar dat Lize ook alleen te gast was op de bank bij Goedele. “We hebben onze moeilijkheden. We willen allebei andere stappen zetten in deze fase van ons leven," verklaart ze.

Lange-afstand
Zo wil Lize graag samenwonen, gezien de afstand. Ken woont in Nederland, Lize in de buurt van Brussel. “Voorlopig blijven we een lange afstandsrelatie onderhouden, zoals de voorbije twee jaar. Hij is in die periode een paar keer naar ons land gekomen, maar het is vooral ik die naar hem toe rijd. Hij heeft immers geen rijbewijs en geen auto.”

Werk aan de winkel
Het belangrijkst: de gevoelens zijn er nog zeker. "Ik houd van hem en hij houdt van mij. We hebben nog steeds het gevoel dat we samen verder willen, alleen willen we niet dezelfde dingen op hetzelfde moment. Maar: ik geef het nog niet op."

New season
Een nieuw seizoen van Temptation Island begint al bijna, op Valentijnsdag. Benieuwd naar de mannelijke verleiders, de vrouwelijke én de koppels?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten