Cardi B verdwijnt van Instagram na veel kritiek

She didn't like it

Cardi-B-Instagram
Dan MacMedanGetty Images

Cardi B schreef geschiedenis tijdens de Grammy's van afgelopen zondag. Ze was de allereerste vrouw ooit die de Best Rap Album-award won. Zelf is ze hartstikke gelukkig, maar niet iedereen vindt haar een terechte winnares.

Instagram
Op haar Instagram-account kreeg Cardi B kritiek van haters. Volgens velen had het album van de overleden rapper Mac Miller moeten winnen. De rapster droeg eerder al haar Grammy op aan Mac.

Video
Cardi B reageert op de haat met een video: "Ik krijg vandaag een hoop shit over me heen en ik zag gisteravond ook al allerlei onzin. Ik ben het zat. Ik heb hard gewerkt voor mijn album zelfs tijdens mijn zwangerschap." Veel bekende artiesten zoals Change the Rapper namen het voor haar op in de comments.

Delete
Uiteindelijk besloot Cardi B haar Instagram toch offline te halen. Op Twitter is ze nog wel actief, maar hier heeft ze sinds de Grammy's niks meer op getweet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten