Bad Boy Brody was verslaafd en leefde op straat

"Ik praatte met niemand in die tijd."

Ex-on-the-beach-brody
Ex on the beach

In Ex On The Beach zien we Bad Boy Brody (die eigenlijk helemaal geen Brody heet?) vaak helemaal loco loco gaan met drank, vrouwen en feestjes. Hij vertelt op televisie over zijn eigen barbershop, zijn auto en bankrekening. Maar nu blijkt dat diezelfde 'Blaaskaak Brody' ook een heel ander leven heeft geleid. Een iets mínder rooskleurig leven.

Club Hub
De 27-jarige feestganger is op bezoek in het programma Club Hub met Emma Wortelboer. Een onderdeel in dit programma is Biechten Bitch, waarbij de gast plaatsneemt in een biechthok en pittige vragen beantwoordt. Het gesprek gaat eerst nog over Lena, Renan en de villa, maar wordt al snel wat serieuzer.

Dakloos
Brody vertelt dat hij op zijn zeventiende uit huis is gegaan: "Ik ben in Groningen terecht gekomen en ging aan de drank. Een hele lange tijd heb ik op straat geleefd. Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op. Ik zat niet op school, ik zat gewoon op een bankje. Ik kocht voor €4 een goedkope fles prosecco en rond een uur of twee was ik zo zat, dan ging ik slapen en daarna kocht ik meer prosecco. 's Nachts luisterde ik dan tot een uur of drie muziek. Dat was puur om problemen te vergeten."

Afkicken
Brody kwam uiteindelijk terecht in een groep voor probleemjongeren waar hij kon afkicken. Dat was zijn redding. Hij drinkt nog steeds alcohol, maar heeft niet de behoefte om iedere week te drinken. "Als ik drink, drink ik wel tot het randje. Ik moet eigenlijk altijd iemand bij me hebben die zegt 'can't do that shit'."

Bekijk het fragment hieronder (vanaf minuut 13:00).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten