Hailey Baldwin geeft details over haar trouwjurk

En het is geen traditionele witte

Celebrity Sightings in New York City - July 30, 2018
James DevaneyGetty Images

Officieel gezien hebben we het al over Mr. en Mrs. Bieber. Hailey en Justin hebben elkaar al het jawoord gegeven en beloofd er voor elkaar te zijn in goede en slechte tijden.

Alleen van een officiële ceremonie is het nog niet gekomen, de voorbereidingen zijn in volle gang. In Vogue's 73 Questions video doet het 22-jarige model nu een boekje open over het wel en wee rondom haar trouwjurk. Uiteraard zijn wij dan een en al oor (scroll door naar minuut 1.40).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op een knie
"Ik kan er niet veel over zeggen, maar ik kan wél zeggen dat de jurk een off-white kleur heeft," aldus Hailey. Verdere details houdt ze braaf voor zichzelf, over het design of model van de jurk is dus nog niets bekend.

Wel weten we dat Hailey jaloersmakende benen heeft die ze graag laat zien. Ze houdt van een goede split en we zien haar vaak in minirokjes. So, who knows?

Verlovingsring
Benieuwd hoe Justin zijn fiancé ten huwelijk vroeg? Ook dat vertelt Hailey. “We waren op vakantie naar de Bahama’s. We waren alleen in een huis, met z’n tweetjes,” vertelt ze. “Het was heel speciaal.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten