Lil' Kleine en Jaimie Vaes verklappen locatie van de bruiloft

Zo te horen wordt het huwelijk 4x duurder

Dat onze 24-jarige gasthoofdredacteur Lil' Kleine met Jaimie Vaes gaat trouwen, weet hij al negen jaar. In een interview met Glamour vertelt de rapper over het moment dat hij zijn verloofde voor het eerst zag. Dat was voor Jorik liefde op het eerste gezicht. De bruiloft komt steeds dichterbij en de twee lovers onthullen nu de trouwlocatie locatie.

Aanzoek
Bridget Maasland vraagt in een interview voor RTL Boulevard aan de 29-jarige Jaimie of het huwelijk plaatsvindt in Ibiza, waarop mevrouw Scholten to be 'ja' antwoordt. Ibiza is geen rare keus. Kleine vroeg haar op dit eiland ook ten huwelijk. De bruiloft staat gepland voor mei.

Zwanger
De twee gaan niet alleen trouwen, maar verwachten ook een kleine Kleine. Jaimie is nu vijf maanden zwanger en voelt zich goed. Ze heeft "niet echt vreetbuien," maar is wel vergeetachtig. "Heel vergeetachtig. Ik was heel misselijk, maar dat ben ik ook niet meer," vertelt Jaimie.

Benieuwd naar het hele fragment? Bekijk het hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten