Monki lanceert nude lingerielijn voor iedere vrouw

Can we get an Amen?

Hurray voor modeketen Monki. Zij lanceren een nude-lingerielijn voor íedere vrouw (eindelijk!). Veel modemerken hebben nude ondergoed, alleen dan vooral voor witte vrouwen. Totaal niet logisch. Monki doorbreekt die gewoonte.

Anders dan anders
De collectie is een samenwerking met de Londense fotograaf Chloe Sheppard en vier modellen met verschillende maten en huidskleuren. We like!

Modellen
De vier modellen zijn Leonie, Bell, Vanessa en Zuleika. In de prachtige campagne staat zelfliefde en sisterhood centraal. Zo vertelt Zuleika dat self-love voor haar erg belangrijk is: "Zelfliefde betekent voor mij: weten dat ik meer dan genoeg ben. Dat ik mooi en sterk ben volgens mijn eigen normen. Dat ik elke dag trots op mezelf mag zijn. Het betekent niet: luisteren naar welke grenzen en labels die mij zijn opgedrongen. Het betekent mezelf definiëren en gelukkig zijn met de uitkomst, wat dat ook mag zijn."

Can we get an Amen?

Collectie
De collectie bevat bh's en slipjes in verschillende nude tinten. De items zijn rond de €15 per stuk en zijn te koop via de website van Monki.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten