Het geluid van Qmusic is geraden en winnaar krijgt bijna €50.000

Q is very good for you

het-geluid-q-music-geraden
Qmusic

Héél goed nieuws voor één luisteraar van Qmusic op de vroege ochtend: Het Geluid is geraden. En wel door de 19-jarige Rowan uit het Gelderse Dieren.

Vette pot
Tijdens de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga belde Rowan om een poging te doen de bekende wedstrijd te winnen. Met succes. Hij gaat de week in met 49.700 euro extra op zijn bankrekening.

Wat is Het Geluid?
Sinds Het Geluid in januari weer van start ging, hebben luisteraars telkens mislukte pogingen gedaan om te raden welk alledaags geluid de dj's lieten horen. Heel Qmusic-luisterend Nederland is dan ook benieuwd: wat is het geluid? Rowans antwoord: het vastklemmen van een A4'tje op een klembord.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hint
Voor Rowan was het zo klaar als een klontje. "De eerste hint was knippen plakken, en dan gaat het eigenlijk naar je klembord toe en daar paste het perfect bij," vertelt hij.

Nieuw element
Sinds deze editie van Het Geluid is er een nieuw element aan het spel toegevoegd: een Super Ronde. Als iemand Het Geluid raadt in de ochtendshow van Mattie en Marieke, krijgt de winnaar sowieso €100.000.

Het spel
Het spel start – zoals altijd – met een startbedrag van €10.000. Iedere keer wanneer iemand het verkeerde antwoord geeft in het radioprogramma, dan komt daar honderd euro bij. Wordt het antwoord in de Super Ronde geraden, dan krijgt de gelukkige een ton, ongeacht het bedrag dat op dat moment staat voor Het Geluid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten