En de winnaar is.... Alex slaat Niels op de grond en wint Boxing Influencers

De twee gaan er verrassend sportief mee om

Barechested, Muscle, Arm, Shoulder, Chest, Tattoo, Abdomen, Model, Facial hair, Bodybuilder,
Boxing Influencers

Vrijdag was het eindelijk zover: spierbundels Alex Maas en Niels van der Zanden stonden tegenover elkaar in de ring. De Temptation-aartsrivalen trainden de afgelopen maanden hard en dat was te zien. Hallo brede armen, sixpacks en gespierde benen.

Alex
De wedstrijd bestond uit drie rondes. Helaas voor Niels: al snel werd duidelijk dat Alex het gevecht ging winnen. In de laatste ronde kreeg Niels een paar harde klappen van de Bredase realityster. Rosanna's verloofde belandde op de grond en had zelfs moeite om de wedstrijd uit te vechten. De scheidsrechter vond het wel mooi geweest en gaf de winst aan Alex.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Social media
Op Instagram laat Niels weten dat hij erg trots is op zichzelf: "Het is jammer. Niet de winst, maar ik had wel het publiek mee. Voor de paar maanden training, naast mijn full-time job en het grote lichaamsverschil, vind ik dat ik wel mijn mannetje heb kunnen staan."

En ook Rosanna Voorwald is erg trots op haar hubby: "Ik ben SUPER trots op jou, schatje! Voor mij ben je altijd een winnaar."

Sportief
Na de wedstrijd prees Alex, heel sportief, Niels om zijn moed en vroeg om een rematch. Oftewel: maak je op voor Alex vs. Niels 2.0.

Wedstrijden
De mannen waren niet de enige die tegenover elkaar stonden. Expeditie Robinsons Steven Brunswijk ging knock-out in zijn gevecht met Instagrammer Kazvibes. YouTuber Hanwe won van vlogger Ismail Ilgun. YouTuber Joey Bravo versloeg influencer Ezkimo en Temptation-Zwanetta won van FunX-dj Ouassima.

Benieuwd naar de hele wedstrijd? Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten