Nieuwe sextape opgedoken van R. Kelly en een 14-jarig meisje

De zaak tegen de zanger groeit

R-kelly-sekstape
Mike PontGetty Images

R. Kelly wordt al lange tijd beschuldigd van seksueel misbruik, zo ook in de documentaire Surviving R. Kelly. Bijna alle aanklachten werden tot nu toe buiten de rechtszaal afgehandeld, waardoor Robert Sylvester Kelly nooit is veroordeeld. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in. Er is een nieuwe tape opgedoken waarin de zanger vermoedelijk seks heeft met een 14-jarig meisje.

Aanklacht
Michael Avenatti, de advocaat van een man die zichzelf de 'klokkenluider' in de zaak noemt, meldt dit nieuws aan zender CNN. Steve Greenberg, de advocaat van R. Kelly, zegt van niets te weten: "Wij werden niet op de hoogte gebracht van nieuw bewijsmateriaal."

Sekstape
De opgedoken tape is meer dan 42 minuten lang. Hierop is duidelijk te zien dat R. Kelly naar bed gaat met een jong meisje. De video is opgenomen in een woonkamer en een slaapkamer. De rapper en het meisje refereren zelf aan haar '14-jarige lichaam en geslachtsdelen'. Avenatti weet wie het meisje is en kan haar opsporen voor het proces.

Moedervlek
Er werd al eerder een sekstape van de artiest gevonden. De zaak werd geseponeerd omdat er geen zekerheid was dat het om R. Kelly ging. Er ontbrak een moedervlek op zijn rug. Deze is wel duidelijk te zien in de nieuwe tape.

Politie
De politie is op de hoogte van het nieuwe bewijsmateriaal en onderzoekt de zaak. Ze kunnen nog geen uitspraak doen, zolang het onderzoek loopt.

Celebrity
Al meerdere celebrities uiten hun mening over de R. Kelly-zaak. Zo verwijdert Lady Gaga haar liedje met de artiest van alle streamingsdiensten. En geeft zijn dochter een verklaring op haar Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten