Heeft actrice Gaby Blaaser een relatie met Temptation Island-verleider Jaimy?

De GTST-actrice kon de verleiding niet weerstaan

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een nieuw seizoen Temptation Island betekent een hoop nieuwe roddels. Zo ook over de 21-jarige verleider Jaimy Dorenbosch. Fans denken dat de casanova aan het daten is met GTST-actrice Gaby Blaaser.

Spill the beans
De geruchten begonnen op Instagram (waar anders). Jaimy postte een foto met de 32-jarige actrice, inclusief hartje. De twee aten samen sushi voordat ze naar het programma Temptation Talk gingen.

Gezellig
Fans zouden fans niet zijn, als ze niet meteen de relatie-vraag stellen. Jaimy antwoordde op zijn beurt met: "Gaby en ik hebben het gewoon heel leuk samen." Hmm, wij hebben het gevoel dat dit verhaal nog een staartje krijgt. So stay tuned.

Relaties
Eerder had Gaby nog een relatie met dj Quintino, ze gingen in december vorige jaar uit elkaar. De actrice laat aan RTL Boulevard weten dat ze er nog voor gevochten hebben: "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan." Ook was Gaby in het verleden een setje met Jim Bakkum en Nick Baas.

Jaimy-Gaby
JaimydorenboschInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten