Meghan Markle viert stiekem haar babyshower in New York

Je raadt het al: het is een vrij exclusief feestje

The Duchess Of Sussex Visits The Hubb Community Kitchen
Max Mumby/IndigoGetty Images

Meghan Markle is al zeven maanden zwanger en viert heel stiekem haar babyshower. Niet in haar en Harry's woonplaats Windsor, maar in de Big Apple, New York.

New York
Meghan is al een paar dagen in New York. Speciaal voor haar nu-niet-meer-zo-geheime babyshower. The city that never sleeps is geen gekke locatiekeuze; de hertogin van Sussex komt uit Los Angeles en heeft veel vriendinnen in Amerika wonen.

Exclusief
De babyshower wordt vandaag, as we speak, gehouden. Het is een vrij exclusief feestje. Maar vijftien mensen staan op de gastenlijst. Waar het plaatsvindt en wie er uitgenodigd zijn, is wél geheim gebleven.

Vrije tijd
En wat gaat een lid van de Britse koninklijke familie doen in haar vrije tijd? Thee drinken, natuurlijk. Meghan werd zaterdag dan ook gespot met een kopje thee en macarons in Laduree in SoHo, samen met styliste Jessica Mulroney.

Verlof
Ook Meghans zwangerschapsverlof zit eraan te komen. Vrijdag staat nog een formeel reisje naar Marokko op de planning. Daarna is Meghans agenda helemaal leeg tot ze is uitgerekend in april.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten