Verraadt de versiering van Meghan Markles babyshower het geslacht van de royal baby?

Het feest werd georganiseerd door twee beroemde vriendinnen

Meghan-marlke-babyshower
Chris JacksonGetty Images

Dinsdag vierde de hoogzwangere Meghan Markle haar exclusieve babyshower in New York. Maar vijftien gasten stonden op de lijst voor het feestje in The Mark Hotel. Binnen was alles versierd en om die versiering is nu veel te doen.

Paparazzi
Van het feestje zelf zijn absoluut geen foto's gemaakt. Maar van de voorbereiding wel. De leverancier van de decoraties werd gefotografeerd door de paparazzi. In de auto zien we erg veel roze rozen én als je goed kijkt ook roze versiering. Suggereert dit de komst van een meisje?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Duur feest
De website E! heeft een berekening gemaakt van de kosten voor de babyshower. Er wordt geschat dat er 74.000 euro is uitgegeven om het helemaal perfect te maken. Tennisster Serena Williams en Amal Clooney ('de vrouw van') namen de organisatie op zich. De twee dames moesten 60.000 euro afrekenen voor de locatie, duizenden euro's voor de rozen en alle gasten kregen een koffer van het merk Away mee naar huis. Je bent een royal, of je bent het niet.

Uitgerekend
De roze decoratie sluit de komst van een jongen natuurlijk niet uit. Maar mocht het een meisje zijn, dan heb je het hier als eerst gelezen. Meghan is uitgerekend in april, dus dan weten we het zeker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten