De reden waarom Jordyn Woods met Tristan Thompson zoende

Nieuwe dag, nieuw drama

Jordyn-Woods-vreemdgaan
Vivien KillileaGetty Images

De soap over de Jordyn-Tristan-Khloé love triangle gaat weer vrolijk door. Deze keer zijn er details over de beweegredenen van Jordyn. Een anonieme bron vertelt aan Us Weekly waarom de 21-jarige Amerikaan met Tristan zoende. And it ain't pretty.

Samenvatting
Voor degenen die het gemist hebben (hoe dan?) een kleine recap: Tristan Thompson is vreemdgegaan met de beste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods. De twee zijn zoenend gespot op een huisfeestje. Khloé Kardashian heeft haar relatie met Tristan meteen verbroken en ook Kylie heeft Jordyn uit huis gezet.

Aandacht
We zullen nooit helemaal begrijp waarom Jordyn met Tristan heeft gezoend. Ze had een, als we haar Instagram-foto's mogen geloven, erg mooi leven bij miljardair Kylie in huis. Toch was het, volgens een anonieme bron, niet allemaal perfect: "Jordyn was onzeker en stond altijd bekend als 'beste vriendin van', dus toen ze aandacht kreeg van Tristan zonder Kylie, wist ze niet hoe ze ermee om moest gaan. Ze vond het erg prettig, maar voelt zich nu slechter dan ooit."

Keeping up
Een aantal fans denkt dat het allemaal in scène is gezet voor het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians dat as we speak wordt opgenomen. Maar dit ontkent de bron: "Zoveel dingen van de Kardashians zijn gepland en opgezet, maar dit Jordyn-ding is echt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten