The Greatest Showman (met Zac Efron en Zendaya) krijgt een vervolgfilm

The show must go on

The-Greatest-Showman
The Greatest Showman Still

Staat The Other Side alweer op repeat en krijg je, na ruim een jaar, Zac Efron als Phillip Carlyle nog niet uit je hoofd? Dan hebben we goed nieuws. Want volgens regisseur Michael Gracey is er een vervolg op de populaire film The Greatest Showman in de maak.

Succes
Michael vertelt aan de Amerikaanse nieuwssite The Sun dat de vraag naar een vervolg niet zo gek is: "Wanneer een film zo'n groot succes wordt als deze, is het logisch dat er naar een vervolg wordt gevraagd." Een succes was het zeker; The Greatest Showman werd genomineerd voor een Oscar, won een Golden Globe voor het liedje This Is Me en een Grammy voor de soundtrack. De musicalfilm heeft in totaal meer dan 380 miljoen euro opgehaald.

Sterren
Of ook Zendaya, Zac Efron en Hugh Jackman meespelen in het tweede deel, is nog niet bekend. Laten we het hopen, want tegen een nieuw Zac en Zendaya-duet zeggen we geen nee.

Zwijmel even mee met deze throwback:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten