Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen huwelijk uit

Lil' Kleine vertelt de reden in een interview

Geen paniek, alles is nog koek en ei (of champagne en kaviaar) tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine. Hun Ibiza-bruiloft stond eigenlijk in mei gepland, maar dat is uitgesteld. Het koppel heeft ervoor gekozen om te wachten op de kleine Kleine.

In verwachting

Jaimie is uitgerekend op 12 juli en verplaatst daarom de bruiloft. In een interview aan AD laat onze gasthoofdredacteur Jorik Scholten weten dat ze waarschijnlijk volgend jaar gaan trouwen: "Natuurlijk kun je ook trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het samen écht kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip als zij het wil."

Voorbereiding
Het stel is al druk bezig met alle voorbereidingen voor de komst van de baby. Zo vertelt Jaimie dat ze samen mee gaan doen aan een zwangerschapscursus: "Het is voor ons beiden allemaal nieuw. Dan is het voor Jorik ook fijn om ongeveer te weten wat je te wachten staat.” Ook over de naam van de 'kleine jongen' waren de twee het snel eens: "Nee, 'Jorik' wordt het niet. We wisten de naam al snel. Hij krijgt er meerdere," vertelt de rapper. Wij zijn benieuwd!

Lil’ Kleine is de baas van ons maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten