Orlando Bloom vroeg Katy Perry op zeer romantische wijze ten huwelijk

Het aanzoek verliep alleen niet helemaal volgens plan

orlando-bloom-katy-perry-verloofd
Andreas RentzGetty Images

Wij krijgen geen genoeg van alle huwelijksaanzoek-verhalen, wat jij? De ene is nog romantischer dan de andere. Zo ook het verhaal van Katy Perry en Orlando Bloom. De twee verloofden zich op Valentijnsdag, maar dat ging niet heel soepeltjes. Het begon met een helikopter en eindigde met een gescheurde jas.

Storytime
De 34-jarige zangeres is te gast bij Jimmy Kimmel Live! en geeft alle details over het moment suprême. Katy en Orlando gingen samen eten en een romantische strandwandeling maken. Als verrassing had de 42-jarige acteur een helikoptervlucht geregeld. Nu komt ie: toen Orlando de ring uit zijn jas wilde pakken ging het mis. Het doosje van de ring was iets te groot, waardoor hij het niet meer uit zijn zak kreeg. "Hij scheurde zijn jaszak en stootte de champagnefles met z’n elleboog omver,” vertelt ze aan Jimmy. Zijn hier toevallig ook video's van, Katy?

Feest
Gelukkig was dit geen afknapper voor haar en zei ze volmondig 'ja'. Hierna had Orlando nog een surpriseparty geregeld met al hun vrienden en familie. Waar kunnen wij zo'n partner vinden?

Benieuwd naar het hele fragment? Bekijk het interview hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten