Kendall + Kylie tassencollectie is nu in Nederland verkrijgbaar

Shop voor een prikkie till you drop

image
Van Haren

Nog meer nieuws over de Jenners, maar dit keer niet over het Khloé-Tristan-Jordyn schandaal. Dit keer hebben we het over tassen, en wel over die van van de gezusters Jenner.

In het najaar van 2018 was voor het eerst de handtassencollectie van Kendall + Kylie in Nederland te koop. De handtassen, ontworpen door power sisters Kylie en Kendall Jenner waren voor mooie prijsjes verkrijgbaar bij Van Haren. Wegens succes doen ze dat nog een keer, nu met een voorjaarscollectie. Yep, dat betekent fanny packs en rugtassen voor het festivalseizoen.

Hebbuh
De tweede exclusieve tassencollectie voor Van Haren staat in het teken van de nieuwste lente- en zomertrends. Oftewel: metallic, fanny packs, felle kleuren en rugtassen. Op elke tas vind je het logo van de twee realityzussen K+K of Kendall + Kylie.

Ben je niet zo'n festivalganger? Ook niet erg. De collectie bevat ook schouder- en weekendtassen. Voor ieder wat wils dus.

In totaal bestaat de K+K tassencollectie uit 17 modellen, allemaal vanaf maandag 4 maart verkrijgbaar op vanharen.nl. De prijzen liggen tussen de €12,99 en €39,99. Daar laat je ze niet voor liggen. Zie hieronder een aantal modellen.

image
Van Haren
image
image
Van Haren
image
Van Haren
image
Van Haren
image
image
image
image
Van Haren
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten