Deelnemers nieuwe seizoen Dance Dance Dance zijn bekend

Van sportschool naar dansschool

Dance Dance Dance is elk jaar weer een hoogtepuntje van het televisieseizoen. We zijn de dansmoves van het winnende (dans)koppel van vorig seizoen nog niet vergeten. Week na week dansten Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon het dak eraf.

Dit jaar trekt onder andere Nochtli Peralta Alvarez haar dansschoenen aan en strijdt samen met de 19-jarige The Voice-deelnemer Vincenzo Tahapary voor de winst.

Instagram
De 27-jarige sporter is erg blij met haar deelname. Aan haar 1.1 miljoen Instagram-volgers maakt ze het goede nieuws bekend: "Jullie weten dat ik van dansen houd en het mij laat lachen van oor tot oor. Ik ben dan ook superblij! Samen met mijn danspartner Vinchenzo gaan we rocken op het podium!"

Kandidaten
Niet alleen dit powerkoppel laat zien wat ze in huis hebben. Ook Danny de Munk en zijn dochter Bo, acteur Thomas Cammaert, schaatser Kjeld Nuis, meidengroep Og3ne, acteur Géza Weisz en Sharon Doorson werken zich in het zweet om hun beste dansmoves op televisie te laten zien.

SBS6
Het nieuwe seizoen is in het najaar te zien bij SBS6. De eerste vier seizoen werden uitgezonden door RTL. Vorige jaar gingen Holly en Soy er met de winst vandoor. Tijd voor een throwback:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten